Equip Sènior

Aquest és l’equip senior del Badalona!

Actualment disposem d’un equip de 19 persones d’entre 17 i 30 anys. L’equip es compon per gent amb més de 3 anys d’experiència i d’altres que no arriben als 2 anys, però encara així hem aconseguit amb treball i motivació construir un equip sòlid i potent amb uns valors dignes d’aquest esport.

Vam treballar molt la part física però també la mental, ja que al nostre club considerem que el treball interior de cadascú contribueix de manera directa al treball grupal. Una de les frases que perseguim és «El tot és millor que la suma de les nostres individualitats», tractant així la cohesió en equip, el compromís amb aquest i ajudar-nos els uns als altres en les nostres carències individuals, ja que el nostre eslavó fort és el treball grupal en un objectiu en comú.

L’equip sènior entrena al pati de l’Institut Barres i Ones Dilluns, Dimecres i Divendres de 19:45h a 22:30h i juga partits quasi cada cap de setmana. A més dels entrenaments de Korfbal, també realitzem sortides i activitats a l’aire lliure, ja que també pensem que és un bon mètode per treballar la cohesió de grup que inevitablement, es veu reflectida als partits.

En definitiva, el Club Korfbal Badalona porta 25 anys d’antiguitat no només jugant aquest esport, sinó fomentant-lo, a més dels hàbits de salut, els valors esportius i la integració de la comunitat.

 

 

 

Translate »