Escola Socioesportiva

El projecte d’Escola Socioesportiva de Korfbal té la finalitat de formar, promoure i realitzar una inclusió de valors esportius.

Aquest projecte d’educació a través de l’esport, és l’evolució de la proposta que es va dissenyar i dur a terme durant el passat curs per part delj CK Badalona en col·laboració amb l’Associació La Rotllana. En aquest nou curs, pretenem millorar els aspectes que no van tenir el funcionament esperat, alhora que mantenim els punts que van mostrar un resultat positiu durant el desenvolupament del projecte al llarg del curs. La nostra finalitat, continua sent la mateixa: educar. La nostra intenció és ajudar als adolescents i joves a través de la pràctica esportiva del korfbal. El korfbal, és un esport que fem servir com a eina per ensenyar als participants degut al seu reglament (esport mixte, requereix cooperació, no tolera cap violència i dona igualtat d’oportunitats), la qual cosa ens ajuda en aquesta tasca educativa que perseguim.

Alguns dels nostres objectius com a monitors d’aquests nens i nenes que practiquen aquest esport són:

  • Ensenyar als joves participants els valors de l’esport més enllà de la competició, aprofitant els avantatges educatius que ofereix la pràctica del korfbal.

  • Promoure entre els joves participants hàbits saludables per la vida i l’esport.

  • Crear un espai de sociabilització a través de l’esport.

  • Conscienciar als participants de la importància de la responsabilitat en tots els àmbits.

  • Ensenyar als participants del grup a fer un bon us de les TICS.

Calendari partits, entrenaments i activitats temporada 2017-2018

 

 

Translate »