Lliga de Badalona

Introducció

La Lliga de Badalona és un projecte que comença l’any 2018 amb l’intenció de que els participants de l’Escola socioesportiva del Club Korfbal Badalona (juniors, infantils i alevins) aprenguin els valors de l’esport.

No és només important els resultats, també és molt important  la manera com s’aconsegueixen. Per això, volem que els nens de l’escola aprenguin de respecte i humilitat. Un altre aspecte molt important d’aquesta lliga és que cooperin els nens de les diferents categories de l’escola entre ells.

 

 

 

 

 

La Lliga de Badalona és una lliga de competició que es realitza entre els participants de l’Escola Socioesportiva de Korfbal de Badalona, on les categories juniors i infantil juguen barrejats entre ells dins dels mateixos equips. Els alevins però, degut a que són pocs participants, fan una competició una mica diferent a la dels altres perquè juguen tots entre ells i amb un mètode adaptat a aquesta circumstància.

 

Jornada 1

Divendres  1 de Juny 2018

La primera jornada de la lliga de badalona va començar a les 16:30h al pavelló de Llefià per les categories infantils i juniors. En canvi,  els alevins van disputar la primera jornada a les 18:15h a l’Itaca. Vam gaudir d’una bona tarda d’esport i de lleure degut a la motivació, esforç i dedicació de tots els participants.

La lliga de badalona de categories infantils i juniors està composada per un total de sis equips, els cuals, estàn barrejats infantils i juniors. El sis equips són els següents:

 1. MAALA
 2. Korftwo
 3. Chococentristas
 4. Blue warriors
 5. Morcillos
 6. Carin

En canvi, els alevins no formen cap equip degut a que són poc participants. Per això, fan una competició una mica diferent. En els partits s’enfrenten tots entre ells.

La lliga de badalona no és una competició com qualsevol altre. Es valoren altres aspectes que l’esportiu, com per exemple, el respecte i la igualtat. Per tant, els equips a part dels punts que consegueixen guanyant partits, poden aconseguir punts amb el fairplay. Per guanyar aquests punts s’avaluaran diferents criteris:

 1. Respecte a l’àrbitre
 2. Respecte amb els membres de l’equip
 3. Respecte al rival
 4. Col·laboració
 5. Puntualitat
 6. Vestimenta

El calendari de la primera jornada de la lliga de les categories infantil i junior va ser el següent:

Al acabar la primera jornada de la lliga junior i infantil, la classificació va quedar de la següent manera:

El ranking de maxims encistelladors, tant masculí com femení, al finalitzar la primera jornada és:

El calendari de la primera jornada de la lliga aleví va ser el següent:

I el ranking de màxims encistelladors i de fairplay va quedar de la següent manera:

 

 

 

Jornada 2

Dissabte 9 de Juny 2018

La segona jornada es va realitzar al INS Barres i Ones de Badalona, on ni la calor ni la fatiga van poder guanyar la partida a l’ilusió de tots els participants. Es van jugar a l’hora en tres pistes, dividides en dos de infantils-júniors i una per els alevíns. Vam gaudir d’un dia esplèndid amb familiars i amics .

El calendari de la segona jornada infantil-júnior va ser el següent:

La classificació de la lliga infantil-junior un cop finalitzada la segona jornada va quedar tal que així:

 

El ranking de maxims encistelladors, tant masculí com femení, al finalitzar la segona jornada és:

 

El calendari de la segona jornada de la lliga aleví :

I el ranking de màxims encistelladors i de fairplay de la segona jornada va quedar de la següent manera:

 

 

 

 

Translate »