Equip Junior

Aquest és el grup de joves de la categoria Júnior

L’objectiu de l’escola socioesportiva del Club Korfbal Badalona és, mitjançant l’esport, que es treballin valors educatius com la igualtat de gènere, l’higiene, el desenvolupament personal, el treball en equip, entre altres. Amb l’equip Júnior fem molta concienciació en aquests aspectes, ja que a la seva edat (15-16 anys) son temes importants en la seva vida social.

L’equip Junior està format desde fa 3 anys, on es va orginar de les promocions de korfbal que es van realitzar l’equip de monitors a l’institut  La Llauna de Badalona.

És un grup d’amics molt consolidat i actiu, el qual van començar aquest any es el primer que participen en la lliga Junior, novells en la cateogria per la seva edat, ja que tots són de la mateixa edat (Cadets de segon any).

Les activitats que es realitzen al grup són entrenaments semtmanals de 3 hores de practica ludico-esportiva de korfbal i altres esports, a més a més participen, organitzen i son part activa d’altres activitats que es fan al club, ja que al ser el grup de la categoria més gran, com a grup ofereixen una gran responsabilitat, exemple de totes les cateogires menors de l’Escola Socioesportiva de Korfbal.

La forma en que es duen a terme els entrenaments són de forma dinàmica, divertida, on els participants aprenen mentre gaudeixen.

Cal d’estacar que com a grup experimentat, aquest any participaran en un intercanvi amb altres associacions esportives del Marroc (Alhoceima).

 

 

TEMPORADA 2017-2018:

  • Els entrenamens els fan els dimarts de 16h a 17:30h a l’escola de La Llauna i divendres de 16:30h a 18h al poliesportiu de Llefià.
  • Els partits els juguen els caps de setmana a diferents poliesportius d’altres clubs o bé, al poliesportiu de Llefià.

Translate »