Equip Infantil

Aquest és el grup mitjá del Club, amb una mitjana d’edat de 13 – 14 anys

L’equip infantil està format per 21 nois i noies que porten més de dos anys jugant a korfbal, molts dels quals pertanyen al mateix institut, ja que van conèixer el Korfbal gràcies a les promocions que es varen fer a distints instituts. El que més importància té es que són amics també fora de l’equip i no només companys que juguen al mateix club.

Alguns d’ells han començat aquest any a jugar a la categoría infantil mentre que altres passarán, l’any vinent, a la categorìa junior com ho van fer a la temporada 2017 – 2018 l’actual grup junior.

Al llarg de la temporada es fan 3 torneigs per part de la Federació Catalana de Korfbal en els quals tenim 3 equips degut a la quantitat de nois i noies que formen part d’aquesta categoría infantil i nomès poden jugar 4 jugadors a pista.

Aquest estiu faran un intercanvi com grup organitzador que tindrà lloc a Badalona, al barri de La Salut, i que té com objectiu cohesionar més el grup i donar-lis l’oportunitat de conèixer gent de diferents països i millorar les seves eines de comunicació i aprenentatge.

 

TEMPORADA 2017-2018:

  • Els entrenamens els fan els dimecres de 18h a 19:30h a una escola de Badalona, IES Ítaca i els divendres de 16:30h a 18h.
  • Els partits els juguen normalment els dissabtes pel matí a diferents poliesportius d’altres clubs de 9h a 14h.

Translate »