Activitats no esportives proba

Activitats no esportives és una secció de l’Escola Socioesportiva de Korfbal gestionada per l’equip de monitors, compost per voluntaris de la categoria seniors. En aquesta secció ens encarreguem d’organitzar i oferir activitats externes o diferents al korfbal pels nens de l’escola. Les activitats poden ser generals (per a tots), o amb un punt de vista més individualitzat (per categories), i sempre procurem que no suposin un gran cost econòmic per als participants. Algunes de les activitats que fem tenen un caire no esportiu, com per exemple: tallers, sortides, activitats d’interior al casal… Encara que també en fem d’esportives com gimcanes, tornejos o esports poc usuals, entre d’altres. Com a membres del club, el nostre objectiu és proporcionar un espai i alternatives d’activitats, difícils de trobar al barri per als joves. Volem que en elles puguin desenvolupar la seva creativitat, autonomia i autoconeixença, aprenent mitjançant l’experiència en primera persona i sobretot gaudir de moments compartits amb el seu grup i amb les famílies.

  • ACTIVITATS ESPECÍFIQUES PER CATEGORÍES

El segon trimestre el vam dedicar, sobretot, a fer una sortida per categoria. Cada mes li tocava a un grup diferent. D’aquesta manera, amb l’objectiu final de fer que tot el club es conegui i cohesioni, fem un treball de cohesió previ entre els participants de les mateixes categories, per tal que sigui més fàcil d’aconseguir.

 

  • ACTIVITATS GRUPALS

A més de les activitats per categories, també en realitzem de grupals conjuntament amb tota l’escola, ja que tenim l’objectiu que totes les categories es coneguin i puguin treballar, gaudir i divertir-se junts. És per això que cada mes organitzem com a mínim una activitat per a tots els participants de l’escola, incluint també, moltes vegades, a les seves famílies.

 

Translate »