Comissiò Multimèdia

Comissió Multimèdia

La Comissió Multimèdia, la qual va aparèixer la temporada 2018-2019, és l’encarregada de portar les xarxes socials i la pàgina web del Club Korfbal Badalona. Aquesta organització es va crear per la necessitat d’actualitzar-nos i donar més a conèixer tant el nostre club com l’esport que practiquem: el Korfbal. 

Al principi, les persones que formaven aquest comitè eren esportistes de l’equip sènior, encara que més tard també es van afegir esportistes del júnior.

Cada any, la gent que s’ha encarregat de portar aquesta comissió ha anat canviant i, per tant, el funcionament d’aquesta també ho ha fet.
Primerament, es va estabilitzar el número de persones que tenien accés a les xarxes socials, es van crear diferents càrrecs per tothom que hi participava, es va començar a actualitzar la pàgina web i es va crear un calendari amb nous continguts per penjar i mostrar a la gent.

Els continguts que més impacte van tenir van ser:

– Fotografies dels esportistes de l’equip (amb una petita descripció de cadascun)

– Cistella de la setmana (es seleccionava una cistella de cada partit jugat al cap de setmana i es feia una votació a les històries de l’instagram. Després es publicava la més votada als posts)

– Cartells de promoció de partits i dels seus resultats

– Vídeos de promoció del korfbal i de la Lliga de Badalona

Més endavant, durant la temporada 2019-2020, es va impulsar el projecte de la ràdio (Radio Pangea), on es va començar amb el nou programa del korfbal, anomenat: El Cuadro Fantástico.

Aquest programa, fundat per quatre esportistes del club i de la comissió, va ser un projecte que, básicament, es va posar en funcionament durant el confinament total de la pandèmia de la COVID-19 i va tenir una gran acollida a les xarxes socials. El Cuadro Fantástico tracta l’esport des del punt de vista del korfbal i pretén visibilitzar encara més els valors i la filosofia del nostre club, a partir del coneixement de tots els seus integrants i de la seva història, a més de compartir molts jocs i rialles entre nosaltres i els nostres oients.

Com a conclusió, la comissió Multimèdia no es pot resumir en una sola cosa, ja que engloba més d’un projecte. Però sí es podria destacar que som els mateixos esportistes qui treballem junts per tal de fer veure a qui ens segueixen, la importància de l’esport, tot el que el korfbal po transmetre i compartir el que fem al nostre club.

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »