Jeanny EVS

Jeanny EVS

El meu nom és Jeanny Ruiz Zapata, sóc Dominicana i vaig venir a aquesta entitat per a fer un voluntariat esportiu de EVS. L’experiència ha estat totalment transformadora ja que aquí he après moltes coses. Des que vaig arribar vaig ser esportista Club Korfball Badalona i alhora entrenadora de la categoria Júnior, on he pogut aportar tota la meva experiència Amb el club he tingut l’oportunitat de visitar altres països i conèixer noves cultures.

A més de realitzar activitats esportives, també dono suport a diverses comissions, per exemple campanyes econòmiques, multimèdia, casa’ls, colònies, esdeveniments, entre altres

Se’m feia difícil adaptar-me pel canvi d’horari i l’ambient. Però després d’un temps vaig començar a estar en la normalitat i a prendre el ritme que ameritaba tot això.

He pogut desenvolupar-me en moltes coses que no passaven pel meu cap realitzar i ara que tinc una segona oportunitat em dóna moltes ganes de continuar aconseguint aquests objectius. I haig d’agrair a la Rotllana per tot el que fa pel meu desenvolupament personal.

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »