Amalya EVS

Amalya EVS

Hola em dic Amalya Tonya, sóc d’Armènia i tinc 23 anys. L’any 2019 vaig venir a Espanya per a realitzar un voluntariat de EVS realitzat i participant diferents activitats. Una de les activitats era ser entrenadora a l’Escola Sociodeportva de Korfbal de la categoria aleví, a més de ser esportista de primera i segona divisió en el Club Korfbal Badalona. També participava en activitats per al casal estiu i en la cantina Julia Míguell.

Durant la meva experiència tenia bastants complicacions amb l’idioma, la cultura, la integració en l’equip i el treball, i a més estar lluny de la meva família. Però no sols això, sinó que també va aparèixer la pandèmia i ja tot es va complicar, vam haver de quedar-nos a casa i tot es va paralitzar, no podia estar activa durant les reunions, expressar els meus pensaments correctament, i el motiu era l’idioma, i la resta del temps em vaig adaptar ràpidament.

Gràcies a l’ajuda dels meus amics i amigues, que vaig trobar durant aquest any, he pogut superar-lo fàcilment i sentir-me part d’aquesta gran família. Tot això ha fet que em superi cada dia i fer-me més forta, responsable i autònoma. Agraeixo molt a tots i totes per ajudar-me en totes situacions.

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »