Ilham EVS

Ilham EVS

Em dic Ilham, sóc del Marroc i tinc 24 anys. He vingut a realitzar el meu voluntariat en La Rotllana. Porto aquí gairebé 4 mesos i treballo com a dinamitzadora en 2 escoles fent activitats extraescolars amb nens/es i també entrenaments en l’Escola Socioesportiva de korfbal per a alumnes en una escola.

En cada experiència vaig trobant dificultats, nou país, nous amics i sobretot un nou idioma i va ser la meva barrera perquè no parlava ni una paraula en espanyol quan vaig arribar. Gràcies a l’ajuda dels meus companys i companyes estic aconseguint superar aquesta dificultat, o només utilitzo l’anglès amb persones que poden parlar. Aquí vaig aprenent a poc a poc i sento més independència en diferents activitats.

Sense oblidar les limitacions per la pandèmia tracto d’adaptar-me creant activitats respectant les normes de les restriccions.

Encara queda més de la meitat en el meu programa. Espero poder compartir més les meves habilitats i aprendre coses noves.

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »