Lily EVS

Lily Hakobyan

Hola, sóc Lilit Hakobyan d’Armènia. En 2018, vaig venir a Barcelona dins del projecte EVS per a jugar al korfbal amb el Club Korfbal Badalona. Era la primera vegada que jugava a aquest esport, al principi em va costar molt perquè era jugadora de bàsquet i no tenia ni idea, les regles eren totalment diferents. A poc a poc em vaig anar acostumant a jugar, gràcies als meus entrenadors i al meu equip.

Durant aquest temps participem en la Lliga Catalana, així que vam tenir molts partits difícils, a causa d’aquests partits vam créixer molt, vam tenir molt d’èxit fins i tot guanyem un primer lloc en un campionat, després d’això em vaig convertir en entrenadora de l’Escola Socioesportiva de Korfbal amb el grup Alevins, al mateix temps que amb el grup Infantil, organitzem lligues per a nens de diferents edats.

En primer lloc, el major problema que tenia era l’idioma, ja que no tenia ni idea d’espanyol, i era molt difícil viure en un lloc on només es parla català i castellà. 

I en segon lloc, treballar amb nens i nenes que no em entendian, així que vaig tenir unes classes d’espanyol en l’associació Rotllana, gratis i un parell de mesos. Després començament a poder parlar més o menys i a tenir comunicació amb la gent.

Estic molt feliç d’haver passat un any amb aquest club, he gaudit molt cada dia que he passat allí. Gràcies al meu equip, als meus entrenadors, especialment a Jordi i a Salvador, pel seu treball, a través d’ells també vaig descobrir Espanya i la cultura espanyola, els considero la meva segona família. Estic esperant per a venir tornar i poder jugar korfbal de nou amb aquest club. Moltes gràcies per aquesta gran experiència.

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »