Torneig Marróc

Torneig Marroc

El nostre equip sènior va poder participar al 1r torneig Internacional de Korfbal organitzat per la Federació del Marroc el 27 de setembre del 2019 a Nador. 

A més, en aquest viatge, tres dels nostres jugadors i entrenadors; Youssef Meroune, Octavio Sánchez i Suliman Ali, van ser partícips d’un Training Coach level 2 portat per l’holandès Atte van Haastrecht juntament amb altres professors i professores d’educació física i jugadors de korfbal dels equips d’allà.

Youssef: “La experiencia de marruecos fue una gran oportunidad para crear futuras líneas de trabajo para fomentar la práctica deportiva en marruecos. Para la expedición que realizó el viaje, fue una gran experiencia tanto de intercambio a nivel cultural como a nivel de korfbal. Destacar la gran organización de la federación de korfbal de Marruecos por la gran hospitalidad y el buen trato que tuvimos en todo momento. Sobre el curso de formación pudimos ampliar nuestra teoría en el korfbal, aplicar nuevos métodos. El curso ha posibilitado que muchos profesores de la región conozcan qué es el korfbal y puedan enseñarlo en sus colegios”.

Respecte els partits disputats al torneig, es va començar jugant contra l’equip de Nador quedant a favor del C.K.Badalona amb un parcial de (preguntar a Salva) a la primera part, i d’un parcial de (….) a la segona. Seguidament es va jugar contra la selecció del Marroc obtenint un parcial de (….) a la primera part i de (….) a favor en la segona part. L’últim partit disputat va ser contra l’equip de professors i professores que participaven al curs i que va ser el tercer i últim partit guanyat pel Badalona amb un resultat final de (…). Tots tres partits van ser difícils d’encaminar des d’un principi perquè eren els primers partits de la temporada que jugava l’equip sènior amb les noves incorporacions tant de l’equip abans anomenat júnior com de jugadors i jugadores que l’any passat no van poder-hi estar per lesions.

La celebració del torneig i cloenda del curs de la IKF “coach level II” va finalitzar amb una festa al terrat d’un hotel amb música, àpat i molt bona ambientació. Sens dubte, aquest com els altres viatges i que l’equip ha pogut fer ens serveix per conèixer-nos millor entre nosaltres, conèixer altres cultures, obrir fronteres i connectar a través de l’esport. 

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »