Torneig Holanda

Torneig Holanda

L’equip sènior de primera divisió del Club va assistir al Torneig Internacional de SealteQ en la seva 19a edició en Stadskaanal, Holanda. Els triats per a anar al torneig van ser els següents: Jennifer Valero, Jeanny Zapata, Melenny Huayamabe, Honaida Karram, Judith Plaza, Juan Francisco Castro, Youssef Meroune, Octavio Martín, David López, Andrés Mirón i Suliman Ali com a jugadors, i com staff tècnic: Jordi Martínez i Salvador Periago.

El torneig va tenir els seus primers partits el dia 8 de Novembre (divendres) on el Club es va enfrontar al HCK Albatros obtenint una victòria de 8 – 6, i així, va acabar el primer dia del torneig. L’endemà i últim, Badalona es va enfrontar primer contra la Selecció Nacional de Filipines obtenint així, un resultat a favor de 17 – 6 i per tant convertint-se en líder de grup, va passar a quarts de final. Més tard va jugar contra la Selecció Nacional de Gal·les en quarts de final, i com una gran ona, va aconseguir novament la victòria aquesta vegada quedant 10 – 7, la qual cosa ens dió el passo a les semifinals, on ens enfrontem a l’equip local, el Stadskaanal’74 que dió pas, probablement al partit més renyit de tot el torneig ja que el partit va acabar amb un empat de 8 – 8 que es va regirar en penals, resultant en una victòria de 3 – 2. En la gran final d’aquest increïble torneig, el Club es va enfrontar a un altre equip català, el Platja d’Cèrcol Korfbal Club (PKC), amb un resultat d’11 – 6 a favor del rival, així que la posició final del Club, va ser el segon lloc, que es va celebrar al costat de tot l’equip de la graderia composta per la resta d’equips restants, familiars, i espectadors locals.

D’altra banda, l’estada del Club, va ser en una ciutat veïna, Borger, un càmping anomenat Hunzedal Park, l’equip descansava en bungalows equipats amb cuina de 4 i 5 persones. Algunes dels menjars van ser conjuntament fetes pels membres de l’equip, però la gran majoria eren proporcionades per l’organització del torneig. L’equip es va sentir bastant acollit i gaudeixo molt l’estada de 3 nits i 3 dies.

L’equip també va coincidir amb la Selecció Nacional del Marroc, que són amics del Club amb els quals hem compartit moltes experiències. Per això, cal esmentar que 4 jugadors del Club, van ser convocats per a jugar un partit oficial el diumenge 10 de Novembre en el mateix lloc on es va jugar el Torneig SealteQ. Els convocats per a jugar amb la Selecció Nacional del Marroc van ser: Juan Francisco Castro, Youssef Meroune, Honaida Karram i Nadia Elansari.

I finalment però no menys important, l’equip que va jugar el torneig, va arribar de tornada a Barcelona, el diumenge 10 de Novembre a les 20.00H, amb una inesperada sorpresa de diversos jugadors de l’equip sènior que els esperaven amb un gran cartell de benvinguda i felicitació pel seu gran acompliment en els diferents partits. Ens sentim com una gran família, i ho vam demostrar de diferents formes fora i dins del camp, per això, em sento feliç de dir que sóc del Club Korfbal Badalona.

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »