Intercanvi júnior d’acollida 2019

Aquest passat estiu l’equip júnior de l’escola Socioesportiva va tenir la oportunitat de participar en l’intercanvi d’acollida organitzat pel club del projecte Erasmus+ entre els dies 2 i 11 de juliol amb un grup de nois i noies de Portugal i un altre d’Itàlia. L’objectiu d’aquest intercanvi era donar a conèixer el korfbal als dos grup que venien de fora i crear un vincle d’amistat i bon rotllo entre els participants.

El grup júnior va començar a preparar aquest intercanvi un mes i mig abans amb moltes ganes de tenir un calendari i unes activitats que agradessin a tothom i que poguessin dels tres grups participants un de sol unit per les amistats fetes. El dia 2 a a la tarda va arribar el grup portugués amb les seves dues monitores i els van acollir amb moltes ganes a l’escola; a la nit va arribar el grup italià molt cansat però molt animat també. Cadascun dels equips estava format per 8 participants nois i noies d’entre 16 i 20 anys acompanyats per dues persones monitores.

Durant els dies d’intercanvi es van dur a terme un munt d’activitats tant esportives com per crear vincle entre els grups i poder conèixer-se millor entre elles, van fer entrenaments de korfbal preparats pels membres de l’equip júnior, van sortir a fer excursions a Barcelona, a Santa Maria de Palau Tordera on es van quedar a dormir una nit i van fer activitats pel poble, van anar al Tibidabo i van fer activitats a Badalona organitzades per ells mateixos a l’Estiu a la Plaça, un projecte de l’associació La Rotllana amb i per els petits de la ciutat que van sortir especialment bé. Totes van quedar molt satisfetes amb l’experiència viscuda durant aquests dies d’aventures i aprenentatge tant cultural com esportiu.

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »