Intercanvi júnior Alhucemas 2019

L’equip júnior va participar a l’intercanvi sociocultural i esportiu amb l’associació (Al-Hoceima développement) durant la Setmana Santa els dies 14-22 d’abril a Alhucemas (Marroc). L’objectiu va ser eliminar fronteres mitjançant l’esport, el korfbal en aquest cas, ja que és un esport mixte on les noies i nois de l’equip tenen el mateix pes dins del club.


Abans de realitzar l’intercanvi els integrants de l’equip júnior van organitzar uns entrenaments per poder donar una sèrie de coneixements bàsics del korfbal als membres de l’equip de korfbal d’Alhoceimas i així poder donar a conèixer aquest esport.


Els dies que el grup júnior va passar a Alhucemas van realitzar varies activitats tan esportives com socioculturals, entre les activitats, van realitzar diversos entrenaments de korfbal (tant al poliesportiu com a la platja), xerrades a ONGs per conèixer com treballa l’associació i altres associacions que treballen per donar un paper més important a les dones i coneixement als nens i nenes amb exclusió social, activitats per conèixer

Alhucemas i al grup d’acollida i un torneig amb tots els equips d’Alhoceimas.


El grup junior van viure una experiència única, malgrat alguns malentesos, van acabar amb un somriure i una gran amistat entre tots els integrants.

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »