Intercambio cadetes 2019

Intercanvi Ucranïa i Iltalia

A la fi del mes de juliol de 2019 (del dia 23 al 29), la categoria cadet de l’Escola Socioesportiva del club, va tenir l’oportunitat de participar en un projecte d’intercanvi d’acolliment d’Erasmus +.


Aquest projecte tenia la finalitat de donar a conèixer l’esport del korfbal als dos grups internacionals que van venir (Ucraïna i Itàlia) i d’ensenyar les diferents activitats que el club i l’entitat de la Rotllana ofereixen al barri i a la comunitat.


Cada equip (Espanya, Itàlia i Ucraïna) estava format per 12 participants d’entre 13 i 16 anys i, en aquest cas, a l’ésser un intercanvi d’acolliment, va ser l’equip cadet (Espanya) qui va prendre la responsabilitat de dur a terme gran part de l’organització del projecte. Per a això, van crear comissions per a encarregar-se de diferents coses: dinamització d’algunes activitats, realització d’una taula organitzativa de tasques i neteja durant el projecte, etc.


Durant aquests dies van anar coneixent, intercanviant i descobrint diferents cultures i maneres de fer i veure les coses i, encara que van sorgir algunes dificultats o imprevistos, finalment, la cohesió de l’equip va fer que l’intercanvi funcionés molt bé i les ganes dels tres grups per conèixer diferents cultures i gaudir d’aquests dies, van crear un ambient i un clima molt càlid entre tots i totes les participants.

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »