David Menor de Gaspar Cabanelas

David Menor de Gaspar Cabanelas

🔸Nom/Name: David Menor de Gaspar Cabanelas
🔸Edat/Age: 22 anys
🔸Data naix./Birthday: 17/06/1997
🔸Origen/Origin: Espanyol
🔸Alçada/Height: 1,84 m
🔸Any d’inici al korfbal/Start year at Korfbal: 2010.
🔸Equip actual/Actual team: Esportista de segona divisió Lliga Catalana i Lliga Francesa .
🔸Càrrec al club/Function at club: Membre de la comissió campanyes econòmiques
🔸Info rellevant/Interesting info:  Vaig debutar l’any 2010 amb 13 anys a la categoria cadet del club de Mataró on vaig jugar durant 2 anys. Al 2012 vaig debutar a la categoria sènior amb 15 en el mateix club, Mataró, on va ser un gran pas per mi, ja que vaig passar de cadet a 3ª divisió de la lliga catalana. En aquest equip vaig jugar 3 anys fins al 2015. Aquest mateix any vaig començar una nova etapa al Club Korfbal Badalona on només he jugat 3 anys a 2ª divisió sinó que he tingut les meves primeres experiències internacionalment a França i alo Marroc. La temporada 2017-2018 tot i quedar 4t en la fase regular vam guanyar el play-off contra el 1r i guanyant amb el CKBadalona el títol de lliga de 2ª divisió de Catalunya. També aquesta temporada (2018/2019) estic ampliant la meva experiència internacionalment jugant amb el CKBadalona la 1ª divisió de lliga francesa.

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »