Lliga Francesa

El club corfbol Badalona té el plaer aquest any de jugar al campionat nacional de la Lliga francesa de Corfbol. La relació amb la federació francesa i els clubs integrants va començar arreu d’un torneig amistós on el Badalona va ser invitat a Sant Ettiene per jugar 3 partits amb els equips locals. La visió de l’esport que tenien els integrants d’aquests equips i de la seva federació va calar moltels integrants del club, que no varen dubtar en continuar relacions amb ells. La filosofia del tercer temps i l’important en l’esport és el joc net i passar-ho bé s’identificaven al complet amb la nostra filosofia.

                                                CK Badalona – 08/10/2018 


El CK Badalona ha aconseguit una fita històricaen el Korfbal català, participant en la lliganacional francesa de Korfbal.

El debut ha sigut ahir dissabte jugant el seu primer partit contra el Unieux, guanyant per 12-19.

Avui diumenge, l’equip ha jugat el seu segon partit, guanyant a la pista del Andrézieux-*Bouthéon per 9-19.

L’a posta del club per poder competir a la lliga francesa és voler experimentar amb noves caresi guanyar experiència als seus jugadors fins que no es sàpiga que succeirà a la lliga catalana. Jaque a la lliga francesa juga com a CK Rotllana, amb l’esperança de poder jugar a la 2a divisióde la lliga catalana de korfbal, en la qual seria un altre fita de jugar 2 lligues diferents.

A part que juguen amb noves cares, nous equipsi un altre ambient diferent a la qual tenen a Catalunya, una dels cuses que és diferència de la lliga francesa amb la catalana és el tercer temps, dinar o sopar amb els 2 equips junts pergaudir del Korfbal amb un fair play conjunt i harmonia que s’ha donat el korfball en moltsanys enrere.

El pròxim partit que jugarà l’equip de la lliga francesa és dissabte 27 als 21h al poliesportiude Llefià contra el SJBAGB i el 3 de novembrevindrà el subcampió de la lliga francesa, el Firminy.

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »