França – Saint Etienne

Estança a Saint-Etienne, França  

 

L’últim cap de setmana de Febrer vam ser a França amb l’objectiu de jugar partits amistosos amb els seus equips i aplicar els coneixements que vam obtenir al llarg del curs. Era una oportunitat per veure amb els nostres ulls l’idea de Korfbal que tenen ells i a més, de probar coses noves a la pista, arriscar i experimentar sobre els nostres limits, mancançes i reptes tant personals com d’equip.

Vam arribar el Divendres 23 després d’hores de viatje en cotxe i furgoneta. Vam sopar plegats i vam organitzar el calendari del cap de setmana amb deteniment.

El primer partit que vam jugar va ser el Dissabte a les 9:45 del matí amb l’equip de Saint-Etienne i va quedar 10-8 a favor del Badalona, encara que lo important del partit no va ser el marcador sino l’ambient entre els equips i l’alegria i agraïment per jugar plegats. El segon partit va ser el mateix dia a les 18h amb ni més ni menys que el millor equip de la lliga francesa

A França vam realitzar 3 partits:

  1. 24.02.2018 9:45 am. Badalona -Etienne 10-8 
  2. 24.02.2018 18:00 Bonson-Badalona 14-13 
  3. 25.02.2018 10:00 am. Durilux-Badalona 12-15

 

 

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »