La història del Badalona

Història del Badalona

A Badalona, el Korfbal va arribar el 1991 i La Rotllana va apostar per aquest esport al barri, ja que va notar que faltava un esport mixt i que treballés la inclusió social.

Llavors, per promoure aquest esport es va dedicar a fer tallers pels joves de la Rotllana amb diferents esports alternatius com el floorball, esport molt popular a Finlàndia. Després d’aquestes jornades, el Club Korfbal Badalona va començar a créixer de forma exponencial, amb aproximadament uns 20 participants i poc més després, entre 30 i 40 persones amb ganes de jugar aquest esport.

Als inicis, només l’equip Júnior i Infantil jugaven oficialment mentre que el Sènior feia partits amistosos. Però no van tardar el Júnior a jugar amb el primer equip del Badalona i participar tots en moltes competicions tant locals com internacionals.

logo KORFBAL pequeño

La veritat és que encara que n’hi hagi anys millors i pitjors, el Korfbal a Badalona va tindre una bona benvinguda i no va ser massa difícil trobar a persones interessades en aquest esport. A més de les jornades i torneigs locals i internacionals, el club del Badalona sempre s’hi ha interessat a promoure aquest esport pels seus valors i treball comunitari a altres països amb els quals encara tenim contacte, com per exemple Bòsnia, Tunísia, Marroc i molts més.

El Club Korfbal Badalona gaudeix de tants moments mítics que ens resulta impossible poder fer un llistat tan gran, però el més important és que aquests moments són inoblidables i després de 25 anys d’activitat continuem amb la mateixa idea del Korfbal i construint més moments.

Translate »