EVS

EVS

Fer un Eurpean Solidarity Corps al Club Korfbal Badalona! El programa Erasmus+ i ESC (European Solidarity Corps) dóna la possibilitat de fer un voluntariat internacional al voltant de Korfbal. Com? Doncs practicant korfbal amb els nostres equips, entrenant a les nostres categories d’escola socioesportiva, i promocionant el korbal en centres educatius. De quina forma? Integrant-se en un equip intercultural amb gent jove de diferents països del món que tenen com a interés comú; el korfbal, l’esport i l’educació. El programa ESC s’encarrega de les despeses d’estança, manutenció i assegurança, i el nostre Club del programa d’activitats. So cool»

Lily

Hola, sóc Lilit Hakobyan d’Armènia. En 2018, vaig venir a Barcelona dins del projecte EVS per a jugar al korfbal amb el Club Korfbal Badalona. Era la primera vegada que jugava a aquest esport, al principi em va costar molt perquè era jugadora de bàsquet i no tenia ni idea, les regles eren totalment diferents. A poc a poc em vaig anar acostumant a jugar, gràcies… (llegir més)

Hony

Hounayda Karram (leer más) 

Amalya (1)

Hola, em dic Amalya Tonya, sóc d’Armènia i tinc 23 anys. L’any 2019 vaig venir a Espanya per a realitzar un voluntariat de EVS realitzat i participant diferents activitats. Una de les activitats era ser entrenadora a l’Escola Sociodeportva de Korfbal de la categoria aleví, a més de ser esportista de primera i segona divisió en el Club Korfbal Badalona. També… (llegir més)

Jea (3)

El meu nom és Jeanny Ruiz Zapata, sóc Dominicana i vaig venir a aquesta entitat per a fer un voluntariat esportiu de EVS. L’experiència ha estat totalment transformadora ja que aquí he après moltes coses. Des que vaig arribar vaig ser esportista Club Korfball Badalona i alhora entrenadora de la categoria Júnior, on he pogut… (llegir més)

Em dic Ilham, sóc del Marroc i tinc 24 anys. He vingut a realitzar el meu voluntariat en La Rotllana. Porto aquí gairebé 4 mesos i treballo com a dinamitzadora en 2 escoles fent activitats extraescolars amb nens/es i també entrenaments en l’Escola Socioesportiva de korfbal per a alumnes en una escola. (llegir més)

Translate »