Intercanvi júnior d’acollida 2019

Intercanvi Júnior d'acollida 2019

Aquest passat estiu l’equip júnior de l’escola Socioesportiva va tenir la oportunitat de participar en l’intercanvi d’acollida organitzat pel club del projecte Erasmus+ entre els dies 2 i 11 de juliol amb un grup de nois i noies de Portugal i un altre d’Itàlia. L’objectiu d’aquest intercanvi era donar a conèixer el korfbal als dos grup que venien de fora i crear un vincle d’amistat i bon rotllo entre els participants.

El grup júnior va començar a preparar aquest intercanvi un mes i mig abans amb moltes ganes de tenir un calendari i unes activitats que agradessin a tothom i que poguessin dels tres grups participants un de sol unit per les amistats fetes. El dia 2 a a la tarda va arribar el grup portugués amb les seves dues monitores i els van acollir amb moltes ganes a l’escola; a la nit va arribar el grup italià molt cansat però molt animat també. Cadascun dels equips estava format per 8 participants nois i noies d’entre 16 i 20 anys acompanyats per dues persones monitores.

Durant els dies d’intercanvi es van dur a terme un munt d’activitats tant esportives com per crear vincle entre els grups i poder conèixer-se millor entre elles, van fer entrenaments de korfbal preparats pels membres de l’equip júnior, van sortir a fer excursions a Barcelona, a Santa Maria de Palau Tordera on es van quedar a dormir una nit i van fer activitats pel poble, van anar al Tibidabo i van fer activitats a Badalona organitzades per ells mateixos a l’Estiu a la Plaça, un projecte de l’associació La Rotllana amb i per els petits de la ciutat que van sortir especialment bé. Totes van quedar molt satisfetes amb l’experiència viscuda durant aquests dies d’aventures i aprenentatge tant cultural com esportiu.

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »