Jugadors/es (Nadia)

                                          Nadia El Ansari Pedroso

                                                                   16

de naixement :   24/12/1998                Edat: 20 anys                  Alçada:163 cm

Anys al equip: 1

Jugadora i esportista de l’equip sénior i monitora de l’escola socio-esportiva. Alçada: 163cm. Pes: 49kg. Nacionalitat: Espanyola. Experiència en el korfbal: La meva experiència en el korfbal va començar fa 1 any. Encara que ya coneixia aquest esport fa temps: a l’escola de primària i el curs CIATE, vaig decidir apuntar-me arran d’un torneig que es va realitzar al Josep Carner perquè em va agradar molt l’ambient i l’actitut de tots els participants, i em cridava l’atenció un esport alternatiu i en equip. Per tant, al setembre del 2017 vaig començar i debutar en 2a divisió amb el Club Korfbal Badalona. Durant la meva estància en aquest club he jugat de manera internacional a Frància, al Marroc i a Armènia.

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »