Jugadors/es ( Juan Fran )

Juan  Francisco  Castro   Garcia

                                               32

   22 anys

Altura 1,83 cm

Pes 80 kg

Data de naixement : 01-10-1996
                 Nacionalitat: Catalana/espanyola/Marroquina
                 Lloc de naixement: Sant Adria de Besos( La Catalana)
                 Anys en el club : 5
Experiencia en el Korfbal:La meva experiència en el korfbal va començar quan tenia 11 anys. Al institut on estudiaba (Ies Manuel Vázquez Montalbán) van promocionar el korfbal i degut a la insistencia d’un amic de classe vaig decidir provar l’esport. Desde el primer moment em vaig enamorar. El joc,els valors i la filosofia d’aquest esport em va fascina i vaig trobar en ell una font il·lusió i motivació claus en la meva vida.El meu primer contacte esportiu va ser amb l’equip de l’institut UKSA.
Després de 4 anys al equip del meu institut, vaig decidir canviar d’aires i provar sort al club de korfbal badalona.
He jugat a les categories junior i seniors on he pogut tenir l’oportunitat de compartir partits i entrenaments amb grans jugadors i persones.
El club de korfbal badalona és més que esport a mi m’ha canviat la vida. Sempre sera casa meva.

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »