Jugadors/es (Sara)

SARA BAENA RUIZ

23

LLoc de naixement: Barcelona   Data de naixement: 23-01-2001  Edat: 17 anys

 Pes: 60 Kg  Alçada: 155 Cm

Càrrec al club: Monitora del equip aleví de l’escola socioesportiva de Korfbal i jugadora del equip senior

Experiencia en el Korfbal:

Vaig conèixer el korfbal fa 1 any en un curs de Ciate i a partir d’aquí em va interessar les diferències que tenia respecte a altres esports més coneguts i em vaig apuntar al Club KorfbalBadalona per provar alguna cosa diferent i em va agradar bastant i vaig decidir quedar-me ja no per provar sinó per formar part de l’equip.

Únicament he jugat 1 any a korfbal el qual va ser bastant complet lloc que guanyem la lliga catalana de 2a divisió i hizimos diferents viatges; França, el Marroc i Armènia en els quals juguem a korfbal.

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »