Jugadors/es (Octavio)

OCTAVIO SANCHEZ MARTÍN (TXIKI)

7

 

  Data de Naixement: 29-12-1986    Edat: 31 Anys   Pes: 72 Kg   Alçada: 180 Cm   Nacionalitat: Badalonina            Anys en el club: 20 Anys

Càrrec al club: President,coordinador i entrenador de l’escola socioesportiva i jugador.

Experiència al Korfbal: L’experiència en el korfbal de l’Octavio va començar fa 20 anys . Durant la seva etapa al club, ha jugat en totes les categories en les quals el club ha tingut equip donant un exemple per tots els jugadors del que és sentir els color que es defensen.

El seu debut es va produir a la categoria infantil, després va passar a formar part de l’equip júnior on va assolir el primer èxit esportiu de la seva carrera quedant subcampió de la copa júnior al 2003Al poc temps va debutar a la Segona divisió i als 16 anys li va arribar l’oportunitat de debutar a Primera Divisió, on va aconseguir el subcampionat de lliga al any 2006 fet que provoca la primera participació del club a la competició continental L’EUROPA SHIELD a Alemanya.A nivell internacional ha participat a tornejos a Holanda,Bélgica,Bosnia i Armènia

Octavio ha defensat la samarreta de la selecció catalana al Campionat d’europa sub 21 del 2008 a Portugal i el campionat del món de nacions del 2010 a Taiwan.
A més Octavio és hi ha estat clau en la formació de promoció del korfbal i desenvolupament dels jugadors del club ja que porta sent entrenador de les categories inferiors 15 anys amb una amplia experiència al front d’un equip, assolint èxits grupals com 3 subcampionats de la copa Junior.

 

 

 

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »