Entrenadors /es (Salvador)

Salvador Periago Fernández

                                                                                                       2 Entrenador

Data de naixement: 6/04/1969  Edat: 50anys    Lloc de naixement: Barcelona   Anys al càrrec: 2016-Actualment

 

Entrenador  CK Badalona senior

Introductor del korfbal en Badalona y fundador del Club.

He estat jugador en primer divisió en alguna temporada, però bàsicament he estat entrenador del primer equip. També he entrenat l’equip de segona divisió i la resta de categories, impulsant l’actual escola socioesportiva. A nivell internacional he participat en diferents tornejos a Bèlgica, Holanda, el Marroc, Alemanya, Hongria i Armènia. La competició oficial internacional més important en la qual he participat, com a segon entrenador, va ser la copa Shield, però el lloc en el qual millor m’he sentit amb el korfbal ha estat a Bòsnia. He estat un dels percussors del coneixement del korfbal en diferents llocs d’Europa, Tunísia, Al-hoceimes i per descomptat Bòsnia i Hercegovina on vaig ser algun temps el seu entrenador.

Més enllà de les competicions realitzades i els consegüents victòries, decepcions i derrotes, el principal record  i valor sempre està amb les persones i esportistes amb les quals vaig compartir aquests moments.

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »