Entrenadors/es (Jordi)

JORDI MARTINEZ RIVERA

1 Entrenador

Data de naixement: 02-09-83    Lloc de naixement: Barcelona       Alçada: 180 Cm  Pes:90 Kg   Nacionalitat: Catalana

Càrrec al club: Vice-president i 1r entrenador del equip senior

Experiència en el Korfbal:
Va començar provant durant 2 mesos i mitjà en el UKSA a principis del 2007, en aquest mateix estiu vaig començar a jugar amb el KCBarcelona durant temporada i mitja abandonant el desembre del 2008 sense fitxa oficial. Entro en el CK Pangea en aquest mateix mes fins a final de temporada, a la següent temporada ja passo a formar part de forma definitiva en el CK Badalona A i B. La meva ultima temporada com a jugador ja compartia càrrec d’entrenador en la 2015-16,al finalitzar la temporada hem vaig retirar per qüestions medicàs

El meu grans assoliments com a jugador és jugar un torneig a Holanda, campió de lliga de 2a divisió en la 2008, i sub-campió de lliga de 3a 2014-15.
Com a entrenador vaig començar com a 2do entrenador en l’equip junior tenint l’oportunitat d’arribar a una final de copa catalana en la 2013-14. Començo a ser el 2do entrenador en el Badalona A i B en la 2015-16 i vaig guanyar la lliga de 2a divisió en la 2017-18.

Escriba una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »